Dear clay crafted blogger

Note: Almost all of these picture are not mine, I'm just copy paste from other ... hope 'others' don't mine to let your picture be in here. it just to separate the beauty of your creation to more others CP craft lovers to enjoy the amazing creation of yours. If the owner refuse and not happy with these, please let me know and I'll remove it. thank you, and your CP craft is really stunning , really awesome.

Sunday, 25 September 2011

masih sibuk

salam. dah lama yana tak up date blog ni... cuma copy paste dari u tube jer... kebusyan maksima.  he he he kalah PM... hissssssss!!! kaco betul mercun ni... terkedut den.... hai!!!!! mau jaga anak aku kalau camni... bising betul malam ni... dengan kara ok...  memekak kat bawah tu.. hai... dunia sekarang... tadi time azan zohor pon berhenti hormat azan 2 minit tak sampai.... kaco khusuk solat..

hari selasa ni nak bukak umah, sempena aidlfitri... esok dah start nak sibuk... jemput ler yea... he he he, kat sini yana ada up load sikit gambaq bunga clay... masya ALLAH laawa ler.. bila ler dapat bukak studio cam depa bukak tu kan... sekarang dalam perancangan nak cari buku... cara wat clay.
















No comments:

Post a Comment