Dear clay crafted blogger

Note: Almost all of these picture are not mine, I'm just copy paste from other ... hope 'others' don't mine to let your picture be in here. it just to separate the beauty of your creation to more others CP craft lovers to enjoy the amazing creation of yours. If the owner refuse and not happy with these, please let me know and I'll remove it. thank you, and your CP craft is really stunning , really awesome.

Friday, 15 July 2011

Керамическая флористика FLEUR- Мир Хобби 2011.mpg

FLEUR - искусство керамической флористики

Цветы и букеты FLEUR. Искусство керамической флористики

Wednesday, 13 July 2011

gambaq meja kerja clay Yana


ni la tempat kerja kraf yana.... kalau dapat dok sini tiga hari tiga malam tak makan minum pon tak jadi hal..... bila ler leh nak wat cammtu. tunggu tua nanti kut... hemm tah dan tua.. ke tak. tapi apa apa pon.... anak yang paling penting...

he he he... lama betul tak up date benda ALLAH ni.

Assalamualaikom semua, tah ada yang masuk..
sibuk betul smenjak dua menjak ni..... sibuk ngan anak sibuk ngan business, sibuk ngan rumah... aduh!!!!! letih nak hidup rasanya... tapi sementara di beri nikmat hidup, Alhamdulilah.... Tujuan di hidupkan pun untuk kita mati kan....!!!! so enjoi!!!! (dalam keredaannya lah) tak sempat lagi yana nak tumpukan perhatian ke clay flower ni... aduh!!!!! rindu sesangat nak ber kraf... mintak masa.... well! masa tuhan bagi cukup.. kut, cuma mungkin yana yang tak pandai nak uruskan keadaan... ada sapa sapa pandai uruskan masa!!!??? tolong tunjukkan.

ini ler... aktiviti business ter baru... menjuai pin tudung.... terbaru yana pasang sendiri, nak order call 0132986451 ... ada banyak lg design baru cantik cantik... tuk raye.