Dear clay crafted blogger

Note: Almost all of these picture are not mine, I'm just copy paste from other ... hope 'others' don't mine to let your picture be in here. it just to separate the beauty of your creation to more others CP craft lovers to enjoy the amazing creation of yours. If the owner refuse and not happy with these, please let me know and I'll remove it. thank you, and your CP craft is really stunning , really awesome.

Monday, 14 March 2011

new blogger

Laman sesaawang ni baru jer yana buat.... tak pandai pon, insyaALLAH akan di updatekan dr masa ke semasa. Jd surirumah sepenoh masa ni... ingat senang, tapi ALLAH saja yang tahu betapa menguji kecekalan,kesabaran mental dan fizikal. masa untuk diri sendiri pun takder.Dulu sebelum ada anak... yana ni rasanya bukan orang yang sama macam sekarang.... macam power ranger atau transformer dah bertukar, hampir hampir jadi monster dah...Harap dapatlah yana updatekan laman ni...dr masa ke semasa.

Bunga ni Yana yang buat.... nanti yana muat turun banyak lagi bila dah siap.

No comments:

Post a Comment